• Adăpare
  • Hrănitoare
  • Ventilație
  • Climatizare
  • Sisteme transport furaj
  • Iluminat
  • Maternitate
  • Grătare pardoseală

Hranitoare LIBERTY pentru puii de carne

Maximizeaza vizibilitatea furajelor si accesul acestuia, in timp ce minimizeaza risipa furajului

Cele patru grilaje a hranitoarei LIBERTY ofera acces usor la furaj pentru puii de toate varstele si greutatile. De asemenea, hranitoarea asigura diverse nivele de alimentare cu volum mare, pe masur ace pasarile cresc pentru a economii hrana.

In pozitia de umplere, pasarile pot vedea cu usurinta furajele curgand. Marginea gratarului ondulat are doar 64 mmin punctul cel mai inalt al marginii farfuriei.

Lipsa fantelor care limiteaza debitul furajelor, inseamna ca furajele sunt mai usor de vizualizat si acumuleaza in gramezi inalte furajul pentru accesul usor al pasarilor tinere.

Gratarul brevetat creat pentru confort are un interstitiu mare si include doar patru stalpi pentru gratar si asigura un spatiu mai mare de furajare cu deschidere larga. De asemenea, gratarul deschis permite patrunderea unei cantitati mai mari de lumina in tava pentru o vizibilitate mai buna a furajului.

Concept pentru a limita risipa furajelor rezultand o conversie superioara

Gratarul se extinde in tava hranitoarei foemand o buza cu rol in retinerea furajelor.

Forma rotunjita a tavii in partea de jos directiozeaza furajul p toata suprafata tavii.

Marginile farfuriei LIBERTY servesc ca dispozitiv anti risipa cand sunt coborate in totalitate pe sol si ajuta la nivelul contolului furajului.

Alimentarea cu volum mare de la orice inaltime ALL-OUT

Conul de alimentare poate fi blocat manual in pozitie de alimentare cu volum mare pana la limita maxima, sau utilizatorii care prefera un nivel variabil de alimentare cu volum mare pot folosi ridicarea cu troliu pentru o modificare mai graduala.

Hranitoarea LIBERTY ofera un nivel variabil de alimentare cu volum mare in intregul efectiv de pasari. Folosind un troliu, reglati nivelul de alimentare cu volum mare pana la 61 m linia de alimentare si 30.5 m in fiecare directie.

Shopping Cart