Brojler etetés

C2® PLUS és GTM Plus etetők

A jól ismert eredeti CHORE-TIME® termékek

A Chore-Time népszerű etetői jól indítják a baromfit,
és a legjobb takarmányhasznosítás érdekében a baromfi növekedésével összhangban takarmányt is megtakarítanak. Válasszon a standard, a sekély vagy a meghosszabbított lamellás serpenyőmélységek közül.

Az opcionális etetőablakok a fiatal baromfi odavonzása érdekében magasan töltik fel
a serpenyőket. Opcionálisan kétrészes tetővel is kapható.

E-Z START csibeetető

A csibék megfelelő indítása és az új állománnyal járó munka leegyszerűsítése

 • A serpenyő magas takarmányszintje ösztönzi
  a perem mentén történő táplálkozást, minimalizálja a takarmány beszennyeződését,
  és segíti a csirkék átállását a kerek serpenyőkre.
 • Üzemeltetése, kezelése, tisztítása és tárolása egyszerű. A teleszkópos csövek beállításához nincs szükség szerszámokra.
 • A hosszú élettartam érdekében tartós polipropilén műanyagból készült,
  és UV-védelemmel is el van látva.

Teleszkópos hosszabbító cső

3,3, 4,8 és 6 hüvelyk (84, 122
és 152 mm) hosszúságban a különböző etetősor-magasságok számára (balra fent).

A kimeneti ejtőcső

az etetősor mellett leng, így nincs az éppen táplálkozó baromfi útjában (fent).


KONAVI

Bemutatjuk a brojleretetőt, amely beengedi a csőröket, ám a lábakat kint tartja

A KONAVI etetőrendszer áramvonalas, nyitott kialakítással rendelkezik, amely a gyors növekedés és az egyenletes teljesítmény érdekében a szárnyasoknak könnyű hozzáférést biztosít
a takarmányhoz. Ráadásul kúpos kialakítása és kapirgálásgátló lamellái elriasztják a szárnyasokat attól, hogy az etetőben álljanak. Az eredmény tisztább, egészségesebb takarmány, amely fenntartja a szárnyasok táplálkozását, és megelőzi a takarmánypazarlást.

A KONAVI® etető lehetővé teszi a szárnyasok számára, hogy könnyen hozzáférjenek a takarmányhoz anélkül, hogy bele kellene lépniük.

Maximális hozzáférés az etetőhöz:

Alacsony serpenyőmagasságával
és szabadalmaztatott recézett peremével
a Chore-Time KONAVI etető arra ösztönzi
a csibéket, hogy az első naptól kezdve a serpenyő külső oldaláról egyenek. A baromfi növekedési ciklusa során kényelmes és könnyű hozzáférést biztosít a takarmányhoz. A KONAVI etetők segítségével, a naposcsibék odavonzása érdekében magasan eláraszthatja a serpenyőket, majd a tenyésztés befejező fázisában három nevelési beállítás közül választhat.

Komplett tisztítás:

A KONAVI etető egyszerű, áramvonalas, sarkok és mélyedések nélküli kialakítása lehetővé teszi az etető teljesebb tisztítását. Nincsenek rácsok, melyeket kerülgetni kellene. A KONAVI etetők a szárnyasok egészségének javítása érdekében nagynyomású mosóval egyszerűen lemoshatók két állomány váltása között.

Tartós konstrukció:

 • Nagy teherbírású, tartós műanyagból készült.
 • Úgy tervezték, hogy ellenálljon az ultraibolya fény hatásainak.
 • A hosszú élettartam érdekében vastagabb serpenyő-etetőfelülettel – 0,15 hüvelyk (3,8 mm).

Minimális takarmánypazarlás:

 

A KONAVI serpenyő egyedi, kúpos kialakítással és kapirgálásgátló lamellákkal rendelkezik, melyek megakadályozzák, hogy a baromfi belelépjen az etetőbe, és lábával vagy csőrével kikapirgálja a takarmányt a serpenyőből .Segít tisztán és szennyeződésmentesen tartani a takarmányt – javítja a takarmány elérhetőségét és a takarmányhasznosítást.

Megoldást kínál a ma felmerülő egészségügyi problémákra:

A baromfi természetes módon hajlamos
a KONAVI etető külső részéből enni. Ennek előnye a takarmányszennyezettség csökkenése. A fiatal baromfi felmászhat az etetőre, de általában nem marad ott sokáig. A legfontosabb, hogy hajlamosak befelé, a takarmány felé nézni, így az ürülék java
a serpenyőn kívül esik le.

Etetőméretek:

Serpenyő átmérője:  332 mm

Serpenyő magassága a legalacsonyabb ponton: 49 mm

Etetőhelyek: 14

LIBERTY® nyitott rácsos brojleretető

Maximalizálja a takarmány láthatóságát és hozzáférhetőségét, miközben minimalizálja a pazarlást

A brojlerek etetésének nyitott megközelítése

A Chore-Time LIBERTY etetőjeminden korú és súlyú brojler számára könnyű hozzáférést biztosít a takarmányhoz. Az etető a takarmánymegtakarítás érdekében a baromfi növekedésével változó elárasztást is lehetővé tesz.

 • Az árasztási helyzetben a baromfi könnyen láthatja az áramló takarmányt. A recézett rácsperem a legalacsonyabb pontján mindössze 2,5 hüvelyk (64 mm) magas.
 • A takarmányáramlást korlátozó ablakok hiánya azt jelenti, hogy a takarmány jobban látható, és magasabbra is van felhalmozva a fiatal baromfi számára.
 • A szabadalmaztatott komfortrács nagy holtjátékkal rendelkezik, és mindössze négy rácstartó felfüggesztést tartalmaz az etetőnyílás szélességének biztosítása érdekében.
 • A nyitott rács több fényt enged be a serpenyőbe, így a takarmány jobban mutat.

Úgy tervezték, hogy a legjobb hasznosítás érdekében spóroljon a takarmánnyal:

 1. A rács belenyúlik az etető serpenyőjébe, és egy takarmány-visszatartó peremet képez.
 2. A lekerekített serpenyő fenékformája a takarmányt távolabbra helyezi a serpenyőben, és arra ösztönzi a baromfit, hogy gyorsabban áttérjenek a peremről történő táplálkozásra.
 3. Chore-Time LIBERTY etető etetőlamellái a takarmányba leeresztve kapirgálásgátlóként szolgálnak, így segítve
  a takarmányszint szabályozását.

ALL-OUTTM árasztás bármilyen magasságból

 • A takarmánykúp kézzel rögzíthető a teljes árasztási pozícióban, illetve a változó árasztási szintet preferáló felhasználók a csörlőzés segítségével fokozatos változtatást is beállíthatnak.
 • A LIBERTY etető változtatható árasztást biztosít az egész állomány számára. Egy csörlő segítségével állítsa be az árasztási szintet egyszerre legfeljebb 200 láb (61 m) hosszúságú etetősoron, 100 láb (30,5 m) hosszúságban mindkét irányban.

REVOLUTION® forgókapus etetők

Állandó etetési szintek, melyeket nem befolyásol a padló egyenetlensége.

Változtatható, padlószinten vagy levegőben történő árasztás:

– A REVOLUTION® etető lehetővé teszi a takarmányszint fokozatos beállítását a baromfi növekedésével összhangban. A hagyományos etetőserpenyőkkel ellentétben
a forgókapu működése nem a padló egyenletességén
vagy a gravitáción múlik.

–  A REVOLUTION® etető egy felfutási program segítségével akár 10 különböző takarmányszint automatikus beállítását is lehetővé teszi. Állítsa be az árasztó ablakokat az ACCUTROLTM vagy ACCU-CLICKTM etetők működtetőrendszerei segítségével. Állítsa be a végső takarmányszintet a könnyen leolvasható rácsos fedél beállításai segítségével.

REVOLUTION® padlószintű árasztásos etetők

Az egyetlen padlószintű árasztásos etető a Chore-Time komfort rácsával kiegészítve

Árasztásos etetés a GYORS INDULÁSÉRT és az EGYSZERŰ KÖLTÉSÉRT

 • A REVOLUTION® padlószintű árasztásos etetők rácsának alacsony elhelyezkedése még a legkisebb csibék számára is könnyű hozzáférést biztosít a takarmányhoz. A baromfi hamar megtanulja, hogy anélkül is elérheti a takarmányt, hogy bemászna a serpenyőbe.

 

Ellenőrzött TAKARMÁNYOZÁS a NYERESÉGES TENYÉSZTÉS érdekében

 • Emelje meg az etetőket, hogy a baromfi növekedésével együtt bezáruljanak az árasztó ablakok. Válasszon egyet a hat etetési szint közül az érettség eléréséig szükséges napok vagy a piaci végsúly optimalizálása érdekében.
 • Kizárólag a Chore-Time teszi lehetővé az ablakok kézi rögzíté- sét az árasztási helyzetbe, így lehetőség nyílik az etetők teljes elárasztására a talajszintről felemelt etetők esetében is.
Shopping Cart

Doresc mai multe detalii despre acest produs