Despre noi

Cine suntem, cu ce ne ocupam, misiune, viziune si clienti satisfacuti.

FarmSystem

FARMSYSTEM este o companie care prin portofoliul de produse doreste sa vina în ajutorul crescatorilor de pasari si porci precum si a producatorilor de cereale.

In momentul de fata punem la dispozitia clientilor nostri sisteme complete de crestere pentru pui de carne, gaini ouatoare, curcani, rate si gâste. Sistemele comercializate si instalate sunt pentru crestere la sol precum si sisteme de baterii si voliere.

Printre furnizorii nostri se afla firme de traditie din Spania,Italia,Olanda si SUA.

In cursul anului 2019 am semnat contract de distributie exclusiva pentru Romania si Ungaria cu ZIGGITY SYSTEM INC USA. Liderul de piata în calitate si in inovatii pentru sistemele de adapare pasari.

Pentru prima data crescstorii de pasari au posibilitatea de a alege un niplu de adapare în functie de rasa, vârsta si sistem de crestere.

Prin colaborarea cu firma spaniola GROWKET membru al grupului SYMAGA punem la dispozitia clientilor nostri silozuri de stocare furaje si cereale de cea mai înalta calitate.

Pentru fermele de gaini ouatoare suntem furnizori de sisteme tip voliera si a echipamentelor complementare sortatoare de diferite capacitati precum si sisteme de marcare oua.

Pentru fermele de porci proiectam si executam tehnologie complete de crestere începând cu diferitele sisteme de gestatie. Continuând cu adaposturi pentru maternitati, continuând ulterior cu sisteme pentru purcei si sisteme de îngrasare porci.

Pentru producatorii de cereale oferim o gama variata de silozuri de stocare si toate echipamentele de manipulare cereale. In cursul anului 2019 am adaugat în oferta noastra si uscatoarele de cereale mobile si fixe a producatorului italian MECMAR.

Pentru a va demonstra ca ceea ce facem, facem cu pasiune si cunostinta de cauza va rugam sa parcurgeti oferta noastra de produse.

Alte intrebari? Caută tocată cu încredere

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs