Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Prodcom Niket SRL îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi conditiilor de ultilizare, şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă înţelegerea dintre părţi.

Prodcom Niket SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul farmsystem.ro  şi nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conţinut al site-ului farmsystem.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea Prodcom Niket SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Prodcom Niket SRL, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Domeniul farmsystem.ro este deţinut de către Prodcom Niket SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor şi emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă şi se pedepseşte conform legii.

Produsele prezentate pe website-ul farmsystem.ro sunt comercializare de catre Prodcom Niket SRL. Preţurile produselor pot fi schimbate oricând.

 Verificaţi preţul final de vânzare înainte de a achiziţiona un produs.

Shopping Cart

Doresc mai multe detalii despre acest produs