Brojler itatás

A Chore-Time itatói megbízható, a baromfi ivási szokásaival összhangban lévő áramlási sebességet biztosítanak

A RELIA-FLOW brojlerek és tenyészbaromfi számára készült szelepes itatók a hosszú élettartam és az egyenletes, megbízható áramlás érdekében precíziós megmunkálású, rozsdamentes acél alkatrészekből készülnek a teljes áramlásszabályozási területen.

A Chore-Time RELIA-FLOW és STEADI-FLOW itatói megbízható
áramlási sebességet biztosítanak, amely összhangban van a baromfi ivási szokásaival. A tesztek azt mutatják, hogy a Chore-Time itatók bőséges vizet biztosítanak a baromfi számára. Végül is az itató teljesítményének igazi mércéje az, hogy mennyi vizet iszik meg a baromfi, nem pedig az, hogy mennyi jut a mérőpohárba!

Az áramlásszabályozó területen található robusztus, precíziós megmunkálású és rozsdamentes acélból készült alkatrészekAellenállnak a kopásnak és megtartják alakjukat, így biztosítható a hosszú élettartam és a folyamatos, megbízható áramlás.

A teljesen összeszerelt, egydarabból álló szelep az utólagos felszerelés egyszerűsítése érdekében akár a helyszínen is könnyen kicserélhető.

A Chore-Time PDSTM (Pneumatikus itatórendszer) vezérlők

kényelmes vezérlést biztosítanak a baromfitenyésztők számára az ólban található összes szelepes itatóvezeték víznyomásának szabályozására.

 • Változtassa meg a nyomást az összes vezetékben, vagy végezze el az összes vezeték átöblítését egy távoli helyről.
 • Programozza be a PDS vezérlőket
  a vízvezetékek legfeljebb napi négyszer, vagy legalább heti egyszer történő automatikus átöblítésére.
 • Könnyedén futtathatunk „öblítő stimulációkat”, hogy meleg időben is hűvös vizet biztosítsunk a szárnyasoknak.

Könnyen programozható vezérlő akár 16 szabályozóhoz.

RELIA-FLOW és STEADI-FLOW Jellemzők

A speciális összeszerelési eljárás a nyerget szorosan és tartósan képes a csőhöz rögzíteni, anélkül, hogy ragasztást, tömítést vagy ultrahangos hegesztést kellene alkalmazni.

 • A rendelkezésre álló különböző áramlási sebességek optimális vízellátást biztosítanak minden típusú és végső testtömegű csirke számára, és segítenek jó állapotban tartani az almot.

RELIA-FLOW Szelepes itatórendszer brojlerek számára

STEADI-FLOW Kínálatunk brojleritatókat is tartalmaz.

A Chore-Time brojler-itatórendszerei a tervezett áramlási sebesség hosszú távú biztosítása érdekében vízmérő rendszerrel rendelkeznek, amely az áramlásszabályozási területen teljesen rozsdamentes acélból (RELIA-FLOW) vagy műanyagra szerelt teljesen rozsdamentes acél (STEADI-FLOW) alkatrészekből állnak. A helyszíni eredmények
és a laboratóriumunkban végzett gyorsított élettartamtesztek azt mutatják, hogy az áramlás évről évre egyenletes marad.

 • Precíziós megmunkálású, rozsdamentes acél alkatrészek az áramlásszabályozási területen.
 • Az itatók 360°-ban elindíthatók, ami segíti a fiatal baromfi jó indítását, és megkönnyíti az ivást.
 • Valamennyi alkatrész korróziónak ellenálló, a szürke PVC-cső pedig elzárja a fény útját, hogy minimálisra csökkentse az algásodást.
 • A nyerges csőszerkezet egy speciális, ragasztó
  és O-gyűrűk nélküli összeszerelési folyamat révén minimalizálja a szivárgásokat.
 • Merev alumínium tartócsatorna, ami egyúttal ülést akadályozó eszközként is szolgál.
 • A gyárilag összeszerelt szakaszok egyszerűen telepíthetők és működtethetők, valamint karbantartási igényük is alacsony.
 • Bizonyítottan bőséges vizet biztosít a baromfi számára.

RELIA-FLOW® Szelepes itatórendszer emelős kioldóval STEADI-FLOW®

Kínálatunk tenyészbaromfi-itatókat is tartalmaz.

A Chore-Time tenyészbaromfi itatórendszert annak emelős kioldó mechanizmusa különbözteti meg a többi tenyészbaromfi-itatótól. A rövidebb szelepcsap és a kisebb oldalirányú mozgás segítségével az emelős kioldót úgy tervezték, hogy több vizet fogyasszon el a baromfi, és kevesebb jusson a padlózatra. A baromfi megtanul közvetlenül a szelep alatt inni, olyan helyzetben, amely kevesebb pazarlással jár, és segít elkerülni
a véletlen kioldást.

 • A Chore-Time tenyészbaromfi-itatórendszereket úgy tervezték, hogy ösztönözzék a gyorsabb vízfogyasztást a fészkekhez való gyorsabb eljutás és a kevesebb padlózatra és lécekre eső tojás érdekében.
 • Az itatók rozsdamentes acél szelepalkatrészekből, PVC-csőből, szelepházból, nyeregből
  és függesztőkből állnak.
 • A nagy teherbírású és merev alumínium tartócsatorna jobban ellenáll a korróziónak, mint a horganyzott vezetékek vagy csövek.
 • A nyerges csőszerkezet egy speciális, ragasztó és O-gyűrűk nélküli összeszerelési folyamat révén minimalizálja a szivárgásokat.
 • A gyárilag összeszerelt részek leegyszerűsítik a telepítést, a rendszerek pedig könnyen kezelhetők és karbantarthatók.
 • A Chore-Time segítségével a tenyésztők alacsonyabb itatósor-magasságot tarthatnak fenn, hogy képesek legyenek alkalmazkodni a baromfi növekedéséhez, egyúttal a padlózat és a lécek
  is szárazabban tarthatók.
Shopping Cart

Doresc mai multe detalii despre acest produs