Hrănitoarea GENESIS®pentru găini de reproducție

Acces maxim la furaj

Configurațiile în buclă șau în linie dreaptă ale hrănitoarelor GENESIS® Breeder Feeder vă permit să hrăniți mai multe păsări fără a mări spațiul pe sol. Designul unic al alimentatorului GENESIS® Feeder vă permite să hrăniți cu 33% mai multe păsări decât la un hrănitor cu lanț – 64 de păsări la 3,66 m de hrănitor GENESIS® Feeder, față de 48 la 3,66 m de jgheab de hrănire cu lanț.

De asemenea, cu alimentatorul GENESIS® veți obține o distribuire uniformă a hranei și mai puține pierderi. Designul său unic asigură o distribuire uniformă de hrană la fiecare hrănitor din adăpost de fiecare dată când sistemul de hrănire funcționează – fără indexarea tuburilor.

Risipă minimă de furaj

18 deschideri prin delimitare cu grătare la fiecare hrănitor – mai multe decât orice alt hrănitor cu farfurie – și este capabil să gestioneze până la 20 de găini pe hrănitor.

Cu patru farfurii pe fiecare tub de 3,05 m, hrănitorul pentru găini GENESIS® oferă spațiu pentru 33% mai multe păsări decât hrănitoarele cu lanț.

Deschiderile superioare ale grătarului oferă mai multă lumină și aer păsărilor în timp ce acestea mănâncă.

Hrănitorul GENESIS® furnizează în mod uniform cantitatea de furaj specificată de către integrator în fiecare farfurie în sistemele de alimentare cu o lungime de până la 183 m. Rezultatul? O hrănire mai uniformă asigură o creștere mai uniformă a puilor.

Cu hrănitoarele Chore-Time GENESIS®, păsările manifestă un comportament de conservare a hranei. Păsările au tendința de a-și ține capul deasupra farfuriei GENESIS® în timp ce mănâncă, astfel încât orice hrană scăpată cade înapoi în tăvi.

Zona de prindere încorporată a hrănitoarelor reține hrana căzută pentru ca păsările să o mănânce, în timp ce aripioarele de hrană încorporate în farfurie ajută la menținerea nivelului de hrană și la prevenirea risipei de hrană.

Cu hrănitoarele GENESIS® Feeders într-un sistem în buclă, o rezervă de hrană rămâne în tub pentru livrarea imediată de hrană la fiecare hrănitor din hala de creșere de fiecare dată când sistemul de hrănire funcționează.

Intrările duble de hrană promovează o distribuție uniformă a hranei, precum și un flux îmbunătățit de hrană către zona de hrănire a păsărilor pentru o varietate de tipuri de hrană.

Viteza rapidă a spirei în tub reîncarcă rapid hrana, astfel încât hrănitorul să fie gata pentru următoarea perioadă de funcționare.

Farfuria de control GENESIS®, împreună cu controlul hrănitorului , umple sistemul la sfârșitul fiecărei hrăniri pentru a asigura o disponibilitate constantă a hranei.

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs