Acces maxim la furaj

Datorită inălțimii reduse și a marginii ondulate patentată a farfuriei hrănitoarei, aceasta permite hrănirea puilor incă din prima zi. Oferă păsărilor un acces confortabil si ușor la furaj pe tot parcusul ciclului de creștere. Alimentați hrănitorii cu un nivel ridicat de hrană pentru a atrage puii de o zi, apoi utilizați una dintre cele trei setări de creștere pentru creșterea șifinisarea păsărilor.

Risipă minimă de furaj

Hrănitoarea KONAVI® este fabricat sub forma unui con unghiular cu muchii anti risipă care nu permite păsărilor să calce in interioirul hrăniroarei penntru a scoate furajul cu ciocul sau picioarele. Aceasta ajută la menținerea furajului curat si necontaminat.

Păsările tind să mănănce din afara hrănitoarei. Beneficiul hrănitoarei KONAVI® este că nu permite risipa de hrană. Păsările tinere au tendința de a se urca pe hrănitoare dar nu vor rămăne acolo mult timp din cauza formei acesteia, astfel incăt excrementele cad in afara hrănitoarei.

 

Fără grilaje și colțuri permite curățarea mai completă a hrănitorului.

Pur și simplu spălați hrănitoarele KONAVI î®ntre serii pentru o mai bună sănătate a păsărilor.

 Hrănitorul are încorporat balamale durabile pentru o folosire ușoară în momentul igienizării

Inginerii Chore-Time au proiectat hrănitorul KONAVI® de la zero pentru a satisface nevoile practicilor globale de hrănire și ale halelor de creștere care utilizeză așternut minim sau deloc. Cu o înălțime ultra-mică a farfuriei, permite celor mai mici pui să ajungă la hrană chiar și atunci când nu sunt stimulați de înălțimea așternutului. Designul său simplu funcționează bine și într-o mare varietate de medii tradiționale de creștere a puilor de carne.

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs