Placă de încălzire

Una dintre perioadele critice ale purceilor sunt primele zile de viață, fiind decisive pentru cursul vieții lor și în același timp și pentru următoarele faze.

 

Plăcile de încălzire Lamapor sunt cea mai bună soluție pentru a oferi confort animalelor, ajutându-le să crească sănătoase și puternice. În plus, toate plăcile Lamapor urmăresc utilizarea maximă a energiei.

Toate alternativele de plăci Lamapor caută să maximizeze confortul purceilor în primele lor săptămâni de viață, această idee fiind imperativă în cadrul tuturor produselor, căutând în același timp să fie o reducere semnificativă a costurilor asociate cu încălzirea pentru fermier.

Sistemul electric Lamapor nu numai că permite utilizarea celor mai eficiente încălzitoare de pe piață, dar simplifică și instalarea, întreținerea și operabilitatea acestora, dând naștere unei instalații complete la un preț mai mic decât cel al unei instalații cu becuri infraroșii.

Placa este fabricată din beton polimeric, izolată cu o grosime de 5 cm pentru a reține mai bine căldura și pentru a obține economii maxime de energie. Sistemul de radiație poate fi hidraulic sau electric, în funcție de preferințele clientului. Pentru o mai bună adaptare, suprafața antiderapantă este proiectată pentru a susține stabilitatea purceilor fără a le afecta confortul.

 

Modele comercializate

1200 x 400

1200 x 500

1200 x 600

1500 x 400

Shopping Cart

Doresc mai multe detalii despre acest produs