Sistem de adăpare BIG Z pentru cocoși reproducție

Adăpătorii BIG Z sunt sisteme de adăpare cu nipluri pentru cocoși reproducție

Crescătorii de gaini de reproducție au o cerere simplă atunci când vine vorba de sistemele de apă. Aceștia și păsările lor doresc adăpătoare care să furnizeze apă igienică în cantități mari, fără scurgeri sau prelingeri, menținând astfel așternutul uscat. Acest lucru, la rândul său, reduce sau elimină problemele de umiditate și amoniac, permițând păsărilor să obțină o producție maximă de ouă pentru incubat.

Niplurile de adăpare Ziggity BIG Z sunt concepute pentru a face exact acest lucru – să pună apă la dispoziția păsărilor și nu în mediul lor. Interioarele țevilor nu au practic obstrucție pentru o spălare eficientă iar peretele interior neted inhibă formarea biofilmului pentru o curățare mai ușoară și reducerea contaminării păsărilor.

Adăpătorile sunt dotate cu componente, niplu din oțel inoxidabil, țeavă din PVC, carcasă de supapă, suport și element de fixare.

Toate piesele rezistă la coroziune, iar țeava din PVC gri blochează lumina pentru a minimiza creșterea algelor.
Structura suport-țeavă minimizează scurgerile prin utilizarea unui proces special de asamblare fără adeziv. Înălțimea liniei de adăpare cu troliu se reglează cu ușurință pe măsură ce păsările cresc, iar sistemul se ridică cu troliu până la tavan în timpul curățării.

Adăpătorile pot fi declanșate de la 360°.

Acest model de niplu de adăpare dedicată pentru cocoși este  poziționat mult mai sus de podea  decât niplurile de găini astfel la niplurile de cocoș găinile nu pot ajunge, motiv pentru care inclusiv medicație dedicată se poate face pentru cocoș

Pentru că niplurile Big Z sunt mult mai mari și mult mai durabile decât cele convenționale cu nipluri standard, sunt mult mai rezistente la uzură și la scurgerea apei.  Astfel, Big Z păstrează performanța an de an, permițând o îmbunătățire a performanțelor de reproducție și conversie de furaj.

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs