Sisteme de răcire cu panouri evaporative MDFX

Sistemele de răcire în ferme sunt soluția esențială atunci când ventilația naturală sau mecanică nu este suficientă pentru a răcii spațiile dedicate creșterii animalelor.

În cazul în care este necesar să se scadă temperatura și să se limiteze căldura excesivă în spații mari dedicate creșterii animalelor, principala cerință este să se găsească o soluție simplă, fiabilă și accesibilă.

 Farmsystem propune sisteme de răcire care se bazează pe principiul fizic al răcirii adiabatice.

Acest sistem permite să se profite de un proces natural care este capabil să asigure răcirea fără a utiliza substanțe chimice și care se dovedește a fi până în prezent cea mai ecologică și mai sustenabilă soluție împotriva căldurii.

 Procesul de răcire are loc datorită trecerii aerului prin panouri de filtrare saturate cu apă. Trecerea aerului cald din exterior produce o evaporare parțială. Astfel, aerul răcit este reintrodus în spațiile interioare. Acest fenomen se numește „efect de briză de mare”.

Acest sistem de evaporare, definit ca adiabatic, este utilizat din cele mai vechi timpuri și nu utilizează nici un compresor sau gaz refrigerant.

Configurație standard de până la 30m lungime (grosime panou 100mm) și 24m lungime (grosime panou 150mm) înălțime standard 1000-1500-1800-2000mm. Alte lungimi și înălțimi disponibile la cerere.

Instalare ușoară în kit de asamblare practic

Cadru de jgheab din oțel inoxidabil. Instalare direct pe rețeaua de apă fără stocare de apă in bazine.

Conceput pentru a minimiza timpul necesar pentru întreținerea și curățarea obișnuită

Shopping Cart

Doresc mai multe detalii despre acest produs