Hrănitoare ATF™ Plus pentru curcani adulți

Hrănitorul MODEL ATF™Plus este fabricată din polipropilenă robustă, rezistentă la coroziune. Polipropilena folosită de Chore-Time are, de asemenea, un inhibitor special de ultraviolete, iar hrănitorul rămâne curată, deoarece suprafața ultra-netedă a materialului nu va permite ca furajul și murdăria să se lipească.

Durabilitate dovedită pentru utilizare la curcani de 20,4 de kilograme sau și mai mari. Hrănitorul de mare capacitate include suporturi mai groase pentru farfurie care blochează farfuria de hrănire în poziție și are o stabilitate foarte bună.

Marginea foarte largă precum și distanța dintre capac și farfurie obligă curcanii să consume fără să scoată capul astfel reducănd risipa de furaj.

Este mai mare cu 51 mm decăt hrănitorul ATF™ standard astfel permițănd o deplasare mai ușoară sub liniile de furajare a curcanilor.

Conul High Cone încorporat distribuie uniform furajul în farfurie, previne acumularea de furaje învechite în conul de alimentare. Hrănitorul cu diametrul de 457 mm se eliberează din 3 din cele 4 suporturi pentru farfurie pentru a se balansa în jos pentru curățare și uscare ușoară.

Conul reglabil pentru nivelul de furajare permite fermierului să mențină un nivel scăzut al hranei pentru a reduce risipa și pentru a îmbunătăți conversia.

Conurile de furajare pot fi ridicate și coborâte cu ușurință din sistemul central de troliu.

Se poate livra cu con de plastic sau con metalic.  

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs