Hrănitoare ULTRAFLO® pentru găini reproducție

Succesul reproducției necesită o abordare sistemică totală. Acesta este motivul pentru care Chore-Time oferă o linie completă de sisteme de hrănire, de adăpare, de control al climei și de colectare a ouălor, cu modele dovedite a fii cele mai performantepentru a obține ouă fertile și eclozionare maximă.

Sistemul ULTRAFLO® oferă opțiuni flexibile de hrănire pentru sistemele de creștere de găini reproducție. La sistemele de creștere la sol pot fi suspendate de tavan pentru un acces ușor sau susținute la sol pe suporturi.

Sistemul ULTRAFLO® Feeder este un sistem unic de hrănire cu spiră flexibilă pentru sistemele la sol. Este ușor de instalat, ușor de întreținut și asigură o distribuție uniformă a hranei.

Păsările au acces mai rapid la hrană uniformă cu ajutorul sistemului unic ULTRAFLO®. Spre deosebire de hrănitoarele cu lanț care pur și simplu deplasează hrana, acest sistem deplasează și amestecă hrana în același timp pentru a oferi o rație de hrană uniformă și pentru a reduce gradul ridicat de sedimentare.

O varietate de spații și profile de grilaj sunt disponibile pentru a preveni

cocoșii să mănânce din rația găinilor.

Hrănitorul ULTRAFLO® este construit cu spire flexibile durabile fabricate din oțel de înaltă rezistență care asigură o durată de viață lungă și o funcționare fără probleme. Opțional poate funcționa în ambele direcții pentru a reduce uzura pieselor mobile și pentru a face ca componentele de acționare să reziste de două ori mai mult.

 Viteza spirei de 30,5 metri pe minut asigură o hrănire mai rapidă decât hrănitorul cu lanț.

Capacitatea de alimentare 0,82 kilograme pe metru oferă păsărilor acces ușor la hrană suficientă.

Spirele sunt unite cu conectori din alamă pentru o durabilitate sporită. Nu există puncte de sudură care să se uzeze sau să se rupă.

Coturile tratate termic sunt concepute pentru a rezista la acțiunea de mișcare a spirei.

Angrenajele călite de pe pinioanele de acționare asigură o funcționare fiabilă.

Jgheabul este fabricat din oțel galvanizat. Construcția cu jgheaburi îmbinate, în care un capăt al fiecărei secțiuni este conic pentru a se potrivi în interiorul următoarei secțiuni, permite ca jgheabul să fie asamblat cu îmbinări fără sudură.

Nu există „margini” ale jgheabului unde se pot acumula furajele vechi sau umede.

Hrănitorul ULTRAFLO® oferă o rază strânsă cu o distanță minimă de 101,6 cm între jgheaburi pentru configurații în buclă. Raza cotului este de 45,7 cm.

Sistemul este eficient din punct de vedere energetic utilizează unități de putere și cutii de viteze fiabile Chore-Time.

Economiile de hrană și cerințele scăzute de putere instalată au ca rezultat costuri generale de operare mai mici.

        0-36,6 metri cu 1 motor

36,9-136,6 metri cu 2 motoare

 136,9-228,6 metri cu 4 motoare

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs