Hrănitoare UltraMale™pentru cocoși reproducție

Succesul reproducției necesită o abordare sistemică totală. Acesta este motivul pentru care Chore-Time oferă o linie completă de sisteme de hrănire, de adăpare, de control al climei și de colectare a ouălor, cu modele dovedite a fii cele mai performantepentru a obține ouă fertile și eclozionare maximă.

Sistemul UltraMale™ oferă opțiuni flexibile de hrănire pentru sistemele de creștere de cocoși reproducție. La sistemele de creștere la sol pot fi suspendate de tavan pentru un acces ușor sau susținute la sol pe suporturi.

Sistemul UltraMale™ Feeder este un sistem unic de hrănire cu spiră flexibilă pentru sistemele la sol. Este ușor de instalat, ușor de întreținut și asigură o distribuție uniformă a hranei.

Păsările au acces mai rapid la hrană uniformă cu ajutorul sistemului unic UltraMale™. Spre deosebire de hrănitoarele cu lanț care pur și simplu deplasează hrana, acest sistem deplasează și amestecă hrana în același timp pentru a oferi o rație de hrană uniformă și pentru a reduce gradul ridicat de sedimentare.

Hrănitorul UltraMale™ este construit cu spire flexibile durabile fabricate din oțel de înaltă rezistență care asigură o durată de viață lungă și o funcționare fără probleme.

 Viteza spirei de 30,5 metri pe minut asigură o hrănire mai rapidă decât hrănitorul cu lanț.

Lungime maximă pănă la 182 m

Capacitatea de alimentare 0,82 kilograme pe metru oferă păsărilor acces ușor la hrană suficientă.

Angrenajele călite de pe pinioanele de acționare asigură o funcționare fiabilă.

Jgheabul este fabricat din oțel galvanizat. Construcția cu jgheaburi îmbinate, în care un capăt al fiecărei secțiuni este conic pentru a se potrivi în interiorul următoarei secțiuni, permite ca jgheabul să fie asamblat cu îmbinări fără sudură.

Nu există „margini” ale jgheabului unde se pot acumula furajele vechi sau umede.

Sistemul este eficient din punct de vedere energetic utilizează unități de putere și cutii de viteze fiabile Chore-Time.

Economiile de hrană și cerințele scăzute de putere instalată au ca rezultat costuri generale de operare mai mici.

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs