Silozuri din fibră de sticlă pentru stocare furaje

Silozurile noastre sunt fabricate din fibră de sticlă cu părți metalice galvanizate și sunt destinate depozitării furajelor pentru animale.

Silozuri destinte halelor din fermele de creștere animale. Silozurile sunt cu îmbinare vericală cu capacități intre 4 m3 si 100 m3 respectiv 2.4 tone si 60 tone pe 3 ,4 sau 6 picioare.

Silozurile sunt din fibră de sticlă cu incărcare pneumatică printr-un picior iar decompresia se face prin celelalte picioare, cu scară de acces cu cadru de protectie.

Silozul vine cu con de conectare la transportorul de furaj. Șnecul fix sau spiră flexibilă in funcție de necesitățile clientului.

Silozul este prevăzut cu fereastră verticală de verificare a cantității de furaj care se află in siloz.

Durata mare de viață de peste 20 de ani fără operațiune de întreținere și rapiditatea de montaj îl face foarte atractiv pentru fermier.

Asigură variații foarte mici de temperatură în interiorul silozului deoarece fibra de sticlă este un material foarte slab conductor termic.

Datorită proprietăților de neconductibilitate termică, furajele depozitate în siloz își păstrează proprietățiile fizico chimice nealterate.

Întreținerea este foarte simplă in cazul  spargerilor , aceasta se reface cu fibră de sticla.

Silozurile noastre sunt fabricate conform normelor UE din domeniu EN 1090.

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs