Sistem de adăpare TL pentru găini ouătoare

Adăpătorii TL sunt sisteme de adăpare cu nipluri pentru găini ouătoare

Crescătorii de gaini ouătoare au o cerere simplă atunci când vine vorba de sistemele de apă. Aceștia și păsările lor doresc adăpătoare care să furnizeze apă igienică în cantități mari, fără scurgeri sau prelingeri, menținând astfel așternutul uscat. Acest lucru, la rândul său, reduce sau elimină problemele de umiditate și amoniac, permițând păsărilor să obțină o producție maximă de ouă.

Niplurile de adăpare Ziggity Max8 sunt concepute pentru a face exact acest lucru – să pună apă la dispoziția păsărilor și nu în mediul lor. Interioarele țevilor nu au practic obstrucție pentru o spălare eficientă

iar peretele interior neted inhibă formarea biofilmului pentru o curățare mai ușoară și reducerea contaminării păsărilor.

Adăpătorile sunt dotate cu componente, niplu din oțel inoxidabil, țeavă din PVC, carcasă de supapă, suport și element de fixare.

Toate piesele rezistă la coroziune, iar țeava din PVC gri blochează lumina pentru a minimiza creșterea algelor.
Structura suport-țeavă minimizează scurgerile prin utilizarea unui proces special de asamblare fără adeziv. Înălțimea liniei de adăpare cu troliu se reglează cu ușurință pe măsură ce păsările cresc, iar sistemul se ridică cu troliu până la tavan în timpul curățării.

Adăpătorile pot fi declanșate de la 360°.

Caracteristica exclusivă Ziggitys Twin Lock asigură faptul că adăpătoarele nu sunt niciodată dislocate accidental din șuport.

Adăpătorii TL oferă o mai bună conversie a hranei, mai puține costuri de medicație, mai puțină mortalitate, o mai bună calitate a așternutului și calitatea păsărilor. Nu e de mirare că producătorii de ouă au găsit Ziggity TL adăpători esențiali pentru îmbunătățirea rezultatelor.

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs