Sistem de adăpare D-MAX pentru curcani

Sistemele de adăpare pentru curcani de o zi sunt concepute pentru a încuraja consumul mai rapid al apei.

Adăpătorii D-Max sunt o alternativă la adăpătorii tip clopot pentru curcanii tineri.

Rezultatele o dovedesc. Tija de acționare este mare și rezistent la șocuri, iar D-Max completează modul în care beau puii, ajutându-i să declanșeze tija .Păsările primesc apă din belșug, iar așternutul rămâne mai uscate.

Sistemul Clip-on extinsă permite un spațiu mai mare între linia de apă și adăpătoarele D-Max, oferind curcanilor tineri un acces ușor la apă.

Datorită designului inovator, apa este eliberată numai în tăvița verde atunci când  curcanii beau. Ca urmare, apa rămâne proaspătă și  igienică. Și pentru că foarte foarte puțină apă este vărsată, așternutul v-a rămâne uscat, iar eliberarea de amoniac este  redusă semnificativ.

Adăpătorile sunt dotate cu componente, niplu din oțel inoxidabil, țeavă din PVC, carcasă de supapă, suport și element de fixare.

Toate piesele rezistă la coroziune, iar țeava din PVC gri blochează lumina pentru a minimiza creșterea algelor.
• Structura suport-țeavă minimizează scurgerile prin utilizarea unui proces special de asamblare fără adeziv.

Adăpătorile pot fi declanșate de la 360°, ceea ce asigură o bună fază de start pentru păsări și facilitează procesul de adăpare.

Adăpătorii D-Max oferă o mai bună conversie a hranei, mai puține  costuri de medicație, mai puțină mortalitate, o mai bună calitate a așternutului și calitatea păsărilor. Nu e de mirare că producătorii de curcani au găsit Ziggity D-Max adăpători esențiale pentru  îmbunătățirea rezultatelor.

Este recomandat pănă la vărsta de 6 săptămăni.

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs