Sistem de adăpare T-MAX pentru curcani

Adăpătorii T-Max sunt o alternativă la adăpătorii tip clopot pentru curcanii adulți.

Finisarea curcanilor necesită ca păsările să primească o cantitate mare de apă igienică. Curcanii au o coordonare slabă între ochi și cioc, așa că am creat o țintă mare pe care curcanii nu o pot rata. T-Max este conceput pentru a distribui apă proaspătă la fiecare acțiune de băut, reducând în același timp la minimum scurgerile. Păsările cresc mari. Așternutul rămâne mai uscat, reducând eliberarea de amoniac pentru efective mai sănătoase.

T-Max se înclină și se rotește în timp ce curcanul bea. Nu este un adăpător fix, cum sunt cupele utilizate pe alte sisteme. Această acțiune învârte apa, curățând interiorul adăpătorului, eliminând multe ore de frecare necesare pentru adăpătoarele tradiționale cu clopot.

Curcanii au capacitatea de a uza rapid sistemele de adăpare. Tija flexibilă de absorbție a șocurilor de la Ziggity permite ca întregul adăpător să reziste perfect la comportamentul agresiv al curcanilor, eliminând ruperea și eventualele scurgeri.

Adăpătorile sunt dotate cu componente, niplu din oțel inoxidabil, țeavă din PVC, carcasă de supapă, suport și element de fixare.

Toate piesele rezistă la coroziune, iar țeava din PVC gri blochează lumina pentru a minimiza creșterea algelor.
• Structura suport-țeavă minimizează scurgerile prin utilizarea unui proces special de asamblare fără adeziv.

Adăpătorile pot fi declanșate de la 360°, ceea ce asigură o bună fază de start pentru păsări și facilitează procesul de adăpare.

Adăpătorii T-Max oferă o mai bună conversie a hranei, mai puține  costuri de medicație, mai puțină mortalitate, o mai bună calitate a așternutului și calitatea păsărilor. Nu e de mirare că producătorii de curcani au găsit Ziggity T-Max adăpători esențiali pentru îmbunătățirea rezultatelor.

Este recomandat pentru curcani adulți mai mari  de 6 săptămăni.

Shopping Cart
ro_RORomanian

Doresc mai multe detalii despre acest produs